Vásárolj egy automata karórát 150.000Ft felett és megajándékozunk egy 50.000Ft értékű óraforgatóval!

    Kérdése van? Hívjon minket!

   +36304747111 / +36203540551

            Élő ügyfélszolgálat:

Hétfőtől-Péntekig 8.00-16.45-ig

Blog

Üdvözöljük a Modern Elegancia Világában: A MARRYA Black Titanium Karikagyűrű Kollekció a Balogh Óra Ékszerben

Az idő múlása olyan állandó tény, amelyet mindennapjaink során szükséges figyelemmel kísérnünk. Az órák az időmérés eszközei, azonban vannak közöttük olyanok, melyek nem csupán funkciójukkal, hanem műszaki bonyolultságukkal és művészi megjelenésükkel is elvarázsolnak bennünket. Az automata mechanikus karórák a precizitás és az elegancia ikonjai, ám ahhoz, hogy minden pillanatban tökéletesen működjenek és megőrizzék értékeiket, fontos, hogy folyamatosan mozgásban tartsuk őket. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, miért kulcsfontosságú ez a karórák élettartamának és működésének szempontjából, miközben bemutatjuk az aktuális ajánlatunkat, mely lehetővé teszi az óra mindig pontos és tartós működését egy ajándék óraforgató szekrény segítségével.

Amikor a jegyespárok karikagyűrűt választanak, számos fontos kérdés merülhet fel bennük. Összegyűjtöttük ezeket a kérdéseket és válaszoltunk rájuk, hogy segítsünk a tökéletes gyűrű kiválasztásában.

Amikor egy új órát vagy ékszert szeretnénk beszerezni, sokszor nem csak a termék minősége a döntő. A vásárlói élmény, a kiszolgálás színvonala, a megbízhatóság és az extra szolgáltatások egyaránt fontosak. Ebben a blogbejegyzésben felfedezzük, hogy miért érdemes a Balogh Óra -Ékszer üzleteiben és online platformján válogatni, és milyen egyedülálló előnyöket kínálnak az ügyfeleknek. Olvass tovább, és tudd meg, milyen különlegességekkel vár a Balogh család vállalkozása!

Az arany az évezredek során nemcsak a gazdagság és a státusz szimbólumaként szolgált, hanem értékálló befektetésként is. Ha Ön is fontolgatja az aranyékszerekbe történő befektetést, vagy egyszerűen csak egy különleges darabot szeretne viselni vagy ajándékozni, a Balogh Óra - Ékszer a tökéletes választás.

Közeledik az év egyik legmeghittebb és legszebb időszaka, a karácsony, amikor is szívünk mélyéről szeretnénk megörvendeztetni szeretteinket különleges ajándékokkal. Az ünnepek alatt egyre többen választják az online vásárlás kényelmét, azonban a választás nem mindig egyszerű a webáruházak széles kavalkádjában. Döntésünkben számos tényező játszhat szerepet, mint például a vállalkozás hazai vagy külföldi mivolta, vagy a fizikai üzlet megléte.

Ébred a kíváncsiságod, amikor egy régi, poros ékszerdobozra bukkansz a fiók mélyén? Érezted már úgy, hogy azok a régi, megunt vagy talán sérült aranyékszerek, melyek már nem találnak helyet a mindennapokban, egy új esélyt érdemelnének? Ha a válaszod igen, akkor lépj be velem egy ragyogó új világba, ahol az ékszereid nem csak új életre kelnek, de új értelmet is kapnak!

Napjainkban, amikor a trendi színek és a fesztivál hangulat hódít, az Ice-Watch nem hagyja figyelmen kívül a retro életstílust sem. Az újonnan érkezett Ice-Watch Retro Kollekció egy igazi csemegének ígérkezik mindazok számára, akik szeretik a vintage inspirációjú, de modern funkciókkal rendelkező kiegészítőket.

Az esküvőszervező válaszol

Előszőr is nagyon gratulálok az elhatározáshoz, hogy együtt szeretnétek leélni a közöéletetek. Az első fontos lépést meg is tettétek ennek érdekében, hiszen kiválasztásra került a csodálatos eljegyzési gyűrű a Balogh Ékszer jóvoltábóés a legizgalmasabb kérdésre "igen" válasz is érkezett.

Sziasztok, Óra Rajongók!

Nagy örömömre szolgál, hogy bemutathatom a Vostok Europe új, lenyűgöző kollekcióját: az Atomic Age-t. Ez a kollekció a történelmi pillanatok ihlette, ahol a technológia és a design határait feszegette az emberiség.

A Seiko mindig is híres volt arról, hogy a precíziós időmérést és a dizájn stílusos együttesét biztosítja. A 2023-as atlétikai világbajnokság, amelyet Budapesten rendeznek, nem kivétel. A világhírű óragyártó ismét büszkén viseli a hivatalos időmérői címet, és ennek örömére új, limitált kiadású karórákkal jelentkezik, amelyek tisztelegnek a sport, a pontosság és az elegancia előtt.

A vitorlázás egyik legikonikusabb versenye Magyarországon nem más, mint a Kék Szalag. A verseny nemcsak a vitorlázó közösségben számít kiemelkedő eseménynek, hanem az ország sportéletében is fontos helyet foglal el. A Kék Szalag egyszerre állítja próbára a résztvevők ügyességét, kitartását és csapatszellemét.

Üdvözöllek a blogomon! Ma szeretném bemutatni nektek a Seiko Prospex kollekcióban található Save The Ocean sorozatot, amely egy saját, különleges világot képvisel. Ezek a búvárórák a valódi búvárkodás hangulatát hozzák el egyedi megjelenésű modelleikkel. Az újonnan érkező három PADI kollaborációs nyári modell lenyűgözően ábrázolja az óceánok csodálatos kékségét színekkel és részletgazdag számlapokkal, garantálva a sikert.

Szeretem az órákat, és azt is, hogy milyen változatosságot hoznak az öltözködésbe. Az órák azonban nemcsak a pontos időt jelzik, hanem a stílusunkat is tükrözik. Az óraszíjak pedig ezt a stílusjelző funkciót még tovább emelik. Éppen ezért szeretném bemutatni nektek a Hirsch óraszíj márkát, amit én is nagyon kedvelek. Nem csak óraszíjak, hanem igazi divatkiegészítők is.

Az Ice-Watch márkát mindenki ismeri az egyedülálló stílusáról és minőségi óráiról. Most azonban az újabb generáció képviselője érkezik a piacon, amely nem csak időmérő eszköz, hanem egy igazi okos óra is. Bemutatom nektek az Ice-Smart One okos órát, amely magában foglalja mindazt, amit egy hagyományos órától elvársz, valamint a legmodernebb technológiai funkciókat.

Az IP68 vízállósági szabvány és a karórák: Miért fontos?

Ha valaha is vásároltál okosórát, valószínűleg találkoztál az IP68-as jelöléssel. De mit jelent ez pontosan, és miért fontos az órák esetében? Ebben a blogbejegyzésben megvizsgáljuk az IP68 szabvány jelentését és annak fontosságát a karórák szempontjából.

Az aranyékszer vásárlása az egyik legkiválóbb módszer, hogy befektessen az aranyba. Az arany értéke hosszú távon stabilan tartja magát vagy növekszik, így az aranyékszer az idő múlásával értékálló befektetésnek bizonyulhat. Az alábbiakban részletesen bemutatom, miért érdemes aranyékszerbe fektetni.

Üdvözöljük a G-Shock rajongókat és az aktív életmód szerelmeseit! Ebben a blogbejegyzésben szeretnénk bemutatni a Casio G-Shock GBD-H2000 karóracsaládot, amely megtestesíti a tartósságot, a megbízhatóságot és az innovációt. Ha egy karórát keresel, amelyhez mindenki megfordul utánad az utcán, és amely kiemelkedik a teljesítmény és a stílus terén, akkor ezek a modellek neked lettek tervezve!

A JOY Bevásárló Nap az év egyik legizgalmasabb eseménye, ahol a bevásárlás nem csak egy rutin, hanem egy örömforrás. Egy nap, amikor ünnepeljük a vásárlást, és hozzáférhetünk a legjobb ajánlatokhoz a piac minden szegletében.

Hosszú évszázadok óta az arany bokaláncok és az ezüst bokaláncok a divat elmaradhatatlan kiegészítői. Bárhol a világon, ahol csak a nőiesség és a stílus kifejezése számít, ezek a láncok megjelennek. És most, 2023-ban, úgy tűnik, hogy a bokaláncok ismét a divat csúcsán vannak.

Ha karóra vásárlásra készül, akkor több szempontot is érdemes figyelembe venni, hogy biztosan olyan darabot válasszon, ami megfelel az ízlésének, az életstílusának és a költségvetésének is. Íme néhány fontos szempont, amit érdemes figyelembe venni óravásárláskor:

A Seiko óramárka az időmérés meghatározó alakja, amely közel százötven éves szakértelmét és tapasztalatát egyesíti precíziós időmérő eszközeiben. Az 1881-ben alapított japán cég következetesen az innováció és a technikai kiválóság éllovasa volt az iparában. Nézzük meg, miért érdemes a Seiko óramárkát választani, és bemutatjuk a Seiko órák aktuális újdonságait.

Az órák vízállósága alapvető jelentőséggel bír mind a mindennapi használat, mind a speciális tevékenységek, mint például az úszás, a búvárkodás, vagy az extrém sportok során. Az időmérő eszközök vízállósága nem csak az óra élettartamát növeli, hanem azt is biztosítja, hogy a viselője minden körülmények között számíthat rájuk.

Hogyan és mivel kérd meg szerelmed kezét. Milyen a klasszius eljegyzési gyűrű, és mit jelképez. Olvasd el cikkünket...

A Zeppelin órák az elegancia, stílus és precizitás ötvözetei. A német mérnöki tudás és a svájci precizitás találkozása révén a Zeppelin órák a legmagasabb minőségi standardokat képviselik. Az órák egyedülálló stílusukkal és vintage megjelenésükkel azonban nemcsak időmérőként, hanem stílusos kiegészítőként is szolgálnak. Ha szeretnél egy olyan órát, amely magában hordozza az eleganciát és a minőséget, a Zeppelin órák az ideális választások. Fedezd fel az óráinkat, és válassz egyedi és stílusos időmérőt, amely hűen tükrözi a személyiségedet és stílusodat.

Az arany ékszerek gyönyörűek és értékesek, azonban a használat során az idő múlásával foltosak, megkopnak, karcolódnak és elveszíthetik a ragyogásukat. A jó hír az, hogy az arany ékszerek ápolása és karbantartása egyszerű és megfizethető, ha tudjuk, hogyan kell csinálni. Ebben a blogbejegyzésben bemutatunk néhány hasznos tippet és trükköt, amelyek segítenek megőrizni az arany ékszereink szépségét, hogy sokáig élvezhessük azokat.

ÉRKEZIK AZ ELSŐ PROSPEX MECHANIKUS BÚVÁRÓRA GMT KOMPLIKÁCIÓVAL – A DESIGN ÖRÖK, A TARTALOM MINDIG FRISS

Veled is előfordult már hogy olyan ajándékot vettél valakinek, aminek nagyon nem örült ? Mi ilyenkor a teendő? Összefoglaltuk melyek a karácsonyi ajándék cseréjének szabályai.

Rengeteg féle fülbevalózár és fazon létezik. De vajon mejik a szómodra a legjobb? Melyikre mi a jellemző? Hogyan működik? Vásárlás előtt érdemes körbejárni a dolgot. Itt van egy kis segítség a választáshoz.

A Valentin-nap története - Mit ünneplünk ezen a napon?
Valentin napot február 14-én tartják az egész világon. A hagyományt Szent Bálinthoz kötik, ő ugyanis a jegyesek, szerelmesek védőszentje.​ Ezen a napon a szerelmesek apró ajándékkal, virággal lepik meg kedvesüket.

Vásárlásaid után visszatérítést is kaphatsz, így minden termék mellé további kedvezmények járnak Neked. Részleteket itt olvashatod.

Manapság mindenki siet, minden ember számára az idő a legértékesebb. 24H expressz szolgáltatásunkkal rengeteg időt spórolunk Neked. Garantáljuk, hogy a megrendelésed munkanapokon 24 órán belül kézbesítésre kerül. 

Gyűrűvásárlás előtt számtalan kérdése felmerülhet. Jó lesz-e a méret a kedvesemnek? Milyen gyűrűt vegyek? Fehér, vagy sárga arany legyen? Cirkónia vagy gyémántkővel? Mi ebben is segítünk!

A gyűjtők és Seiko rajongók körében legfelkapottabb modellek ezek, melyek már akár több típusváltást is megértek, vagy limitált kiadású sorozataik miatt kaptak saját nevet.

Mechanikus vagy Kvarc? Ez itt a kérdés! Sok ember nem is tudja, hogy mi a különbség egy autómata, vagy egy elemes óra között. De mi van a számlap alatt, és miért fontos ez? Íme néhány fontos dolog amit tudnod kell.

A digitális technológiák napjainkban sokkal nagyobb lehetőséget adnak a karikagyűrű tervezésében. Mik az aktuális lehetőségek? Hogyan tudjuk egyedivé varázsolni szerelmünk zálogát? Megpróbáltuk összefoglalni pár sorba a legfontosabb tudnivalókat.

Felmerül a kérdés, hogy milyen órát válasszunk. Mi a jó döntés? Bemutatjuk a Zeppelin márkát, hogy miért jó döntés ez Zeppelin óra megvásárlása. A részletekért kattints

Hogyan lehet egy ajándék igazán személyre szóló örök emlék? Mi tudjuk a megoldást, és meg is valosítjuk Neked!

Manapság sokan mondják, hogy egy elemcserén mi kerül többezer forintba, hiszen csak egy parányi gombelem kerül az órába, az is csak pár perc alatt. Most beavatunk az elemcsere folyamatába, és felfedjük a fontos lépéseket, amit hiba lenne kihagyni, csak azért, hogy olcsóbban megúszd az elemcserét.

Rengeteg tévhit és félrértés, hibás értelmezés övezi az órák vízállóságával kapcsolatot nagyon fontos dolgokat. Mit jelentenek az adatok amiket az órán olvashatunk. Miért hisszük azt hogy egy 30M óra 30 méterig vízálló? íme a válaszok. Meg fogsz lepődni!

Ha van otthon sérült, megunt arany ékszered hozd be hozzánk és mi beszámítjuk hogy könnyedén hozzájuthass egy általad választott órához ,ékszerhez✨. Ha nem szeretnéd levásárolni , azonnali készpénzfizetéssel felvásároljuk.

Veled is előfordult már hogy olyan ajándékot vettél valakinek, aminek nagyon nem örült ? Mi ilyenkor a teendő? Összefoglaltuk melyek a karácsonyi ajándék cseréjének szabályai.

 

Megtalálta az igazit, akivel szeretné leélni élete hátralevő részét? Ehhez szívből gratulálunk. Ha jól átgondolta és úgy döntött házasságot szeretne kötni a kiválasztott párjával, további feladatok várják az esküvő előkészületeivel kapcsolatban. De mindenek előtt a legfontosabb rész következik. A leánykérés és eljegyzés.

Miért válasszuk a Majorica ékszert? Azért mert egyszerűen gyönyörű, csodálatos, varázslatos, elbűvölő, egyedi, utánozhatatlan és időtálló, természetesen ezekért is, de nézzünk pár kevésbé az esztétikai érzékre ható tényezőt is.

 

Mindennek van mögöttes jelentése, így van ez a szimbólumok világában is, miért ne lenne az ékszereknél? 

Néhány fontos, és érdekes dolog, az ékszerek tisztításával, ápolásával kapcsolatban. Mire érdemes odafigyelni.

Sokszor elgondolkodtunk azon, hogy a nagy világmárkák, mint például a Omega, vagy a Rolex miért csak két év garanciát adnak a több millió forintba kerülő karóráikra. Nem jöttünk rá, hiszen a mottójuk a megbízhatóság, a hosszú évek tapasztalata, és a dollármilliókat felemésztő reklámok, fejlesztések.

A gyémánt a nők legjobb barátja" – mondta Marilyn Monroe erre a különleges drágakőre, ami sérthetetlensége és örökkévalósága végett a jegyékszerek szimbolikus ékköve.

Mielőtt egy életre választunk karikagyűrűt, fontos néhány dolgot tisztázni. Mint például miért pont a karikagyűrű ami összeköt minket?

Egy óra esetében nem csak a szíj minősége, funkciója, hanem a stílus, a divat, és a fenntarthatóság is fontos.